Πως θα βαθμολογούσατε την εμπειρία σας στη σελίδα μας;

Τα σχόλιά σας μας βοηθούν να βελτιώσουμε την ψηφιακή σας εμπειρία!

Σας ευχαριστούμε που μοιραστήκατε τα σχόλια σας μαζί μας
Skip to content

Μεταφορά Domain Name στο Domain Market

Συγκέντρωσε και διαχειρίσου όλα τα domains σου σε ένα Control Panel!

Με την υποστήριξη σε πάνω από 700 καταλήξεις.

Μεταφορά σε 4 απλά βήματα

Συμπλήρωσε το Domain και πάτησε

Συμπλήρωσε το Domain και πάτησε ‘Αναζήτηση’.

Αν το Domain σου ειναι κατάλληλο για μεταφορά πάτησε ‘Μεταφορά’.

Αν το Domain σου ειναι κατάλληλο για μεταφορά πάτησε ‘Μεταφορά’.

Συμπλήρωσε το Κωδικός εξουσιοδότησης

Συμπλήρωσε το Κωδικός εξουσιοδότησης και πάτησε ‘Προσθήκη στο Καλάθι’.

Συμπλήρωσε τα στοιχειά εγγραφής ή τα στοιχειά σύνδεσης του λογαριασμό σου και πάτησε ‘Ολοκλήρωση Παραγγελίας’.

Συμπλήρωσε τα στοιχειά εγγραφής ή τα στοιχειά σύνδεσης του λογαριασμό σου και πάτησε ‘Ολοκλήρωση Παραγγελίας’.

Γιατί να μεταφέρεις τα Domain Names σου, στο Domain Market

Παρέχουμε πάνω από 700 καταλήξεις

Παρέχουμε πάνω από 700 καταλήξεις

Στο Domain Market, προσφέρουμε τη δυνατότητα κατοχύρωσης domain με πάνω από 700 διαφορετικές καταλήξεις, εξασφαλίζοντας πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Οι υπηρεσίες μας δεν περιορίζονται μόνο στην Ελλάδα, αλλά επεκτείνονται και σε παγκόσμιο επίπεδο, επιτρέποντάς σας να κατοχυρώσετε το ιδανικό domain όπου κι αν βρίσκεστε. Με την ευρεία γκάμα καταλήξεων που διαθέτουμε, είμαστε σε θέση να καλύψουμε τις ανάγκες σας για κάθε είδους επιχείρηση ή προσωπικό ιστότοπο, προσφέροντάς σας ευελιξία και επιλογές που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις της ψηφιακής παρουσίας.
Προνομιακή ανανέωση

Προνομιακή ανανέωση

Με κάθε μεταφορά .GR Domain στο Domain Market, εξασφαλίζεις σημαντικά οφέλη. Η ανανέωση του .GR Domain θα κοστίζει μόνο από €14.00 έως €15.00 ανά δύο χρόνια, ανάλογα με το συνολικό αριθμό των domains που διαθέτεις. Αξιοποιήστε αυτή την εξαιρετική προσφορά και μειώστε τα έξοδά σας, διατηρώντας παράλληλα την αξιοπιστία και την ποιότητα της ψηφιακής σας παρουσίας. Με το Domain Market, η διαχείριση των domains σας γίνεται οικονομικότερη και πιο αποδοτική.
Κλιμακούμενες χρεώσεις

Κλιμακούμενες χρεώσεις

Στο Domain Market, οι χρεώσεις για τα domains είναι κλιμακούμενες. Όσο περισσότερα domains έχετε στον λογαριασμό σας, τόσο λιγότερο χρεώνεστε για τις ανανεώσεις τους, καθώς και για τις κατοχυρώσεις νέων domains. Αυτή η πολιτική τιμολόγησης σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από οικονομίες κλίμακας, καθιστώντας τη διαχείριση του ψηφιακού σας χαρτοφυλακίου πιο αποδοτική και προσιτή. Με τις κλιμακούμενες χρεώσεις, το Domain Market προσφέρει μια ευέλικτη και οικονομική λύση για τις ανάγκες των domains σας.
Δωρεάν Web Hosting, Email και SSL

Δωρεάν Web Hosting, Email και SSL

Με κάθε κατοχύρωση ή μεταφορά domain name στο Domain Market, σας προσφέρουμε δωρεάν πακέτο web hosting. Αυτό περιλαμβάνει επίσης δωρεάν email και SSL πιστοποιητικό, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια και την αξιοπιστία του ιστότοπού σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πακέτο web hosting όπως εσείς επιθυμείτε, προσαρμόζοντάς το στις ανάγκες της επιχείρησής σας ή των προσωπικών σας έργων. Επωφεληθείτε από αυτή την προσφορά και αναβαθμίστε την ψηφιακή σας παρουσία με τις δωρεάν υπηρεσίες μας.
Αξιόπιστο Control Panel

Αξιόπιστο Control Panel

Στο Domain Market διαθέτουμε ένα από τα πιο αξιόπιστα Control Panel για τη διαχείριση των domain σας και όλων των άλλων υπηρεσιών που προσφέρουμε. Αυτές περιλαμβάνουν Mini Web Hosting, Web Hosting, Cloud SSD Web Hosting, Semi Dedicated NVMe Web Hosting, Managed WordPress Hosting και Managed Woocommerce Hosting. Με το Control Panel μας, η διαχείριση των υπηρεσιών σας γίνεται εύκολη και αποτελεσματική, προσφέροντας σας την απόλυτη ευελιξία και έλεγχο για όλες τις ανάγκες της ψηφιακής σας παρουσίας. Αναβαθμίστε την εμπειρία διαχείρισης με τις κορυφαίες λύσεις μας.
Αρχικοί Names Servers

Αρχικοί Names Serversp

Κατά τη διαδικασία μεταφοράς του domain, οι αρχικοί Names Servers παραμένουν αμετάβλητοι, εξασφαλίζοντας ότι δεν θα υπάρξει downtime στον ιστότοπό σας. Μετά τη μεταφορά, οι Names Servers συνεχίζουν να παραμένουν οι ίδιοι, διασφαλίζοντας την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του site σας. Έτσι, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η διαδικασία μεταφοράς δεν θα επηρεάσει την πρόσβαση ή την απόδοση του ιστότοπού σας. Στο Domain Market, η αξιοπιστία και η συνέχεια της ψηφιακής σας παρουσίας είναι προτεραιότητά μας.
Σύντομη διαδικασία μεταφοράς

Σύντομη διαδικασία μεταφοράς

Η μεταφορά για .GR Domain είναι δωρεάν και ολοκληρώνεται άμεσα. Για άλλες καταλήξεις όπως .COM, .NET, .ORG, .INFO, .SHOP κτλ., η μεταφορά ολοκληρώνεται σε 4-5 ημέρες, ανάλογα με το μητρώο. Για τα domains με κατάληξη .EU, η μεταφορά επίσης ολοκληρώνεται άμεσα. Στο Domain Market, διασφαλίζουμε μια γρήγορη και απροβλημάτιστη διαδικασία μεταφοράς, ανεξάρτητα από την κατάληξη του domain σας, παρέχοντάς σας ευκολία και αξιοπιστία στη διαχείριση των ψηφιακών σας περιουσιακών στοιχείων.
Περίοδος κατοχύρωσης

Περίοδος κατοχύρωσης

Με τη μεταφορά του domain σας, μεταφέρεται και ο χρόνος κατοχύρωσης που έχει απομείνει πριν τη μεταφορά, και με ανανέωση κατά τη διάρκεια της μεταφοράς, προστίθεται ο χρόνος ανανέωσης στον υπόλοιπο χρόνο που ήδη διαθέτετε. Έτσι, διασφαλίζετε ότι δεν χάνετε καμία ημέρα από την αρχική σας περίοδο κατοχύρωσης και επωφελείστε από επιπλέον χρόνο χρήσης για το domain σας. Στο Domain Market, προσφέρουμε ευελιξία και αξιοπιστία στη διαχείριση του χρόνου κατοχύρωσης των domains σας.

Μετάφερε το Domain σου στο Domain Market

Back To Top