Πως θα βαθμολογούσατε την εμπειρία σας στη σελίδα μας;

Τα σχόλιά σας μας βοηθούν να βελτιώσουμε την ψηφιακή σας εμπειρία!

Σας ευχαριστούμε που μοιραστήκατε τα σχόλια σας μαζί μας
Skip to content

Γνώρισε τo Domain Market

Σχετικά με εμάς

Ποιοί είμαστε;

Είμαστε το Domain Market, μια από τις πιο δημοφιλέστερες εταιρίες παροχής Υπηρεσιών Web Hosting και Κατοχύρωσης Domain Names στην Ελλάδα.
To 'oραμα μας

Όραμα μας είναι να προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία Web Hosting στην Ελλάδα!
Μέσα από αυτό θέλουμε να ενδυναμώσουμε τις ανθρώπινες σχέσεις που δημιουργούνται, και υπερβαίνουν την απόσταση εταιρίας – πελάτη.
Η Αποστολή μας

Μένοντας σταθερή στον στόχο μας να παρέχουμε υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες σε καμία περίπτωση δε μειώνουμε το επίπεδο των υπηρεσιών μας για να πετύχουμε περισσότερες πωλήσεις, για εμάς σε πρώτο επίπεδο θα είναι ο άνθρωπος, σε εσάς τα οφείλουμε όλα.
Για το Domain Market, η μέγιστη ασφάλεια, η αξιοπιστία και η άμεση εξυπηρέτηση – τεχνική υποστήριξη 24/7 (Τηλεφωνική ή με Email, Ticket), είναι αδιαπραγμάτευτη παρέχοντας πάντα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Τα σημεία σταθμοί του Domain Market

2010
2011

Ίδρυση του Domain Market

Παρέχουμε  Πακέτα Web Hosting με Control Panel  cPanel
2012

Παρέχουμε Support 24/7
2013

Παρέχουμε Dedicated Server
2014

Παρέχουμε VPS
2015

Παρέχουμε  Cloud Servers στην Ελλάδα

Παρέχουμε  Πακέτα Web Hosting με Control Panel Plesk

Παρέχουμε  Πακέτα Managed WordPress Hosting

Παρέχουμε  Πακέτα Cloud Web Hosting με Control cPanel
2016

Παρέχουμε  Fully Managed VServers
2017

Παρέχουμε  Elastic Web Hosting πακέτα με Control cPanel
2018

Αναβαθμίσαμε τα Πακέτα Cloud Web Hosting σε Servers με NVMe δισκους και 10 GBit Internet Connection.
2019

Αντικαταστήσαμε τα Elastic Web Hosting πακέτα με Control cPanel σε Semi Dedicated NVMe SSD Web Hosting για ακόμη μεγαλύτερες ταχύτητες.

 

2020

Αντικαταστήσαμε το 90% των servers μας, με νέους servers τελευταίας τεχνολογίας.
2021

Παρέχουμε  Πακέτα Managed WooCommerce Hosting

Ολοκληρώσαμε την αντικατάσταση  όλων των servers μας, με νέους servers τελευταίας τεχνολογίας και με δίσκους NVMe σε όλα τα πακέτα.
2023

Είναι με υπερηφάνεια ανακοινώσαμε τη συγχώνευση μεταξύ της νεοσύστατης εταιρείας AegeanHost και της κορυφαίας εταιρίας Domain Market. Αυτή η συναλλαγή σηματοδοτεί τη γέννηση μιας νέας εταιρίας, η οποία θα γνωστοποιείται παγκοσμίως ως “AegeanHost,” ενώ για την ελληνική αγορά θα συνεχίζει να λειτουργεί με την ονομασία “Domain Market.”

Η AegeanHost, με την ανατρεπτική της φιλοσοφία και τη δέσμευσή της στην υψηλή ποιότητα, συγχωνεύεται με την Domain Market, μια εταιρία με εξαιρετική ιστορία στους τομείς των domain names και web hosting. Αυτή η ενοποίηση δημιουργεί έναν απόλυτα εξειδικευμένο και καινοτόμο παράγοντα, που θα προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε πελάτες που αναζητούν το κορυφαίο στον χώρο της διαδικτυακής παρουσίας.

Ένας από τους κύριους στόχους μας για το άμεσο μέλλον είναι η επέκταση των υπηρεσιών μας σε 7 data centers, Ευρώπη, Ηνωμένες Πολιτείες και Αυστραλία. Αυτή η παγκόσμια παρουσία θα επιτρέψει στη νέα εταιρία AegeanHost να εξυπηρετεί πελάτες από διάφορες γεωγραφικές περιοχές με ακόμη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και ταχύτητα.

Back To Top